News

Unboxing af Anycubic Kobra 3 Combo

Unboxing af Anycubic Kobra 3 Combo

Anycubic - Kobra 3 Combo

Dennis fra 3D Eksperten laver en unboxing af Anycubics nye 3D printer nemlig Kobra 3 Combo.

 

Introduktion af Anycubic Kobra 3 Combo

Anycubic Kobra 3 Combo kommer med en 3D printer, der intelligent kombinerer aktiv filamenttørring med avanceret flerfarvet print. Det integrerede ACE Pro-kammer eliminerer problemer med fugtigt filament, der ofte resulterer i printfejl, og sikrer, at dit filament forbliver optimalt tørt under hele printprocessen. Udover sine flerfarvefunktioner tilbyder Kobra 3 et generøst printvolumen på 250x250x260mm og en imponerende maksimal printhastighed på op til 600 mm/s. Den overlegne temperaturkontrol gør det muligt at arbejde med en bred vifte af filamenttyper, hvilket understøtter selv de mest komplekse og sofistikerede printprojekter på industrielt niveau.

  • Inkluderer ACE Pro-kammer til optimal flerfarvet print
  • 250 x 250 x 260 mm printvolumen
  • Op til 600 mm/s printhastighed for effektiv produktion

 

Funktioner og teknologier

Print hurtigt og problemfrit

Smart printning i flere farver. Ved at integrere et firefarvet printsystem (med understøttelse af op til otte spoler) gør Kobra 3 Combo det nemt at printe i flere farver (eller flere materialer) uden behov for omfattende justeringer af workflowet. Fordyb dig i en verden af levende farver, og udforsk dine kreative ideer fuldt ud. RFID-synkronisering ACE Pro er udstyret med en RFID-læser til Anycubic-filamenter, som muliggør tilpasning af printindstillinger og effektiv håndtering af spolerne.

 

  • Maks. printhastighed: 600 mm/s
  • Maksimal acceleration: 11 minutter og 30 sekunder for Benchy-print
  • Anbefalet printhastighed: 300 mm/s

 

Jævn og præcis printning

Anycubic-algoritmen overvåger og styrer nøjagtigt trykket i dysen, hvilket sikrer ensartet og jævn ekstrudering for hvert lag i printet. Denne præcise styring af filamentekstrudering bidrager til fejlfri printresultater.

Filamenttørring på alle tidspunkter

Det dobbelte PTC-varmesystem på op til 200 W cirkulerer effektivt luften og opretholder en ensartet temperatur på op til 55 °C, så filamentet hele tiden holdes tørt. Print og tør samtidig i op til 24 timer, hvilket sikrer kvaliteten af den printede model.

Den kan også registrere tilstopning af dysen, samt minimerer sammenfiltring af filament. ACE Pro leverer nemlig filament individuelt gennem fire rør, hvilket forkorter filamentlængden under farveskift eller filamentbackup. ACE Pro understøtter også automatisk på- og aflæsning af filamenterne for at undgå rod og sammenfiltring. Den indbyggede buffer registrerer tilstopning af dyserne, sætter printet på pause og advarer omgående for effektivt at beskytte maskinen.

Slank og stilfuld, let at opsætte

Anycubic Kobra 3 Combo er designet til problemfri printning med forenklet opsætning og kabelforbindelser. Bare begynd at printe og slap af. Modulsystemets forseglingsintegrationsdesign beskytter effektivt kernekomponenterne og fjerner filamentrester, hvilket gør det nemmere at rengøre og vedligeholde. Det er nemt at installere kabler med kun to porttilslutninger. Touchscreen-designet kan tilpasses med en hældning fra 30° til 60°, så du kan printe komfortabelt i enhver position.

Flere nyttige funktioner

 

  • Automatisk nivellering og Z-offset: LeviQ 3.0 automatisk nivellering sikrer, at emnepladen er korrekt kalibreret for hvert printjob, uden behov for manuel justering.
  • Automatisk genoptagelse af print: Kobra 3 Combo genoptager printningen, hvor den stoppede efter strøm- eller filamentmangel, hvilket sikrer en problemfri printoplevelse.
  • Quick Swap Nozzle: Fuldmetaldyserne kan hurtigt udskiftes og opretholder temperaturer op til 300 °C (572 °F) for optimal printning af forskellige filamenter. Vi tilbyder dyser i forskellige diametre.
  • Find ud af det. Fortsæt. Helt af sig selv: Kontrollerer og minder automatisk om bæltespændingsstatus. AI overvåger printprocessen og reducerer effektivt fuglerede under printprocessen.

 

 

3D Eksperten og Anycubic

Hos 3D Eksperten tilbyder vi 3D printere fra Anycubic som en del af vores sortiment af 3D printere til hobby brug. Vi har et tæt samarbejde med Anycubic og kan hjælpe vores kunder med alt fra vejledning i valg af materialer til teknisk support og efterkøb af filamenter som vores 3DE Premium Filament, der passer perfekt til denne printer. Vores fokus er på at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse ved køb af en 3D printer fra os. 

 

Konklusion

Anycubic Kobra 3 Combo er et rigtig godt bud på en hobby maskine der kan printe med flerefarver, printer i en høj hastighed og som kommer en med masse lækre smart funktioner. Kobra 3 Combo er det perfekte valg for dig, der søger en 3D-printer, der leverer præcision, hastighed og pålidelighed i særklasse.

Previous
Kan jeg bruge andre plader end Bambu Labs egne?
Next
Fordelene ved at bruge enclosure til din 3D printer
Emil Sahlin
Ejer og 3D specialist

Emil Sahlin

Emil Sahlin har siden 2012 været en markant skikkelse inden for 3D print teknologi i Danmark. Som en af landets første forhandlere har han spillet en central rolle i introduktionen og udbredelsen af 3D printere.

Emil er ejer af 3D Eksperten, hvor han dagligt yder professionel rådgivning og vejledning til kunder, og sikrer dem de bedste løsninger inden for 3D print. Læs mere om Emil her.